Японський віце-прем'єр вважає Адольфа Гітлера ефективним політиком.

В ході політичного семінару в Йокогамі віце-прем'єр і міністр фінансів Японії Таро Асо сказав, що мотиви фюрера могли бути вірними. При цьому він підкреслив, що не можна бути хорошим політиком і при цьому залишатися гарною людиною.

"Неважливо, що рухає політиком. Важливий результат. Навіть якщо його мотиви і були вірні, це зовсім не виправдовує вбивства мільйонів людей, як це зробив Гітлер", - при цьому зазначив чиновник.

Варто відзначити, що це вже не перше скандальна заява Асо. У 2013 році він запропонував вивчити досвід, як нацисти в 1933 році грамотно змінили конституцію Веймарської республіки.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російсько-американський економіст з Вашингтона Сергій Алексашенко заявив, що сьогоднішня Росія нагадує нацистську Німеччину.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще