На закарпатському кордоні з Угорщиною сьогодні велика черга. Українські прикордонники ретельно перевіряють автомобілі на наявність контрабанди.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль наказав проводити детальний огляд автомобілів українців, які їдуть до Угорщини. Через великий потік туристів на вихідні на прикордонних пунктах з'явились великі черги.

Станом на 12:30 черги утворились на трьох пропускних пунктах. Більш за все машин на ПП "Краковець-Корчова" - близько 100 автомобілів. 40 машин стоїть у черзі на ПП "Устилуг-Корчова". Та на ПП "Шегині – Медика" стоїть 70 авто.

Читайте також: П'яний водій на Закарпатті вдруге скоїв смертельну аварію (фото, відео)

Зазвичай на вихідні до Угорщини їде велика кількість українців. Громадяни переважно їдуть на відпочинок або за покупками.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще