У розслідуванні російського втручання в американські вибори намітився прогрес – дати свідчення погодився син президента США Дональд Трамп-молодший.

Про це повідомляє CNN.

Засідання юридичного комітету Сенату відбудеться у закритому режимі, відомо що вже навіть запланована конкретна дата, але її поки що тримають у таємниці. Коментувати ситуацію адвокат сина американського лідера Алан Футерфас категорично відмовився.

Підставою для такої уваги сенаторів стала опублікована Трампом-молодшим переписка щодо зустрічі, де російська сторона нібито пропонувала йому отримати засекречену інформацію,що стосувалася головної конкурентки його батька на виборах, Гілларі Клінтон.

Припускають,що до цього мав відношення і зять президента США Джаред Кушнер та екс-очільник передвиборчого штабу республіканця Пол Манафорт.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Зустріч із росіянкою Наталією Весельницькою, яка пов'язана із Кремлем, закінчилася не так, як планувалося. Існує версія, що вона спочатку обіцяла надати компромат на Клінтон, проте потім говорила тільки про скасування закону Магнітського, як заявляв сам Трамп-молодший.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американські прокурори допитають наближених до Манафорта осіб у справі російського втручання в американські вибори.