Уряд країни вирішив закрити Балтиморську в'язницю через корупційні скандали та вседозволеність в'язнів. Про це повідомив губернатор штату Меріленд Ларрі Хоган.

"Ув'язнені буквально управляли цією в'язницею. Платники податків Меріленда, самі того не підозрюючи, фінансували злочинність", - заявив губернатор.

Головним недоліком в'язниці вважають огидні умови для перебування тимчасово засуджених. У цьому місці знаходився слідчий ізолятор, в якому могли страждати невинні люди.

У 2013 році прокуратура США звинуватила 40 людей із в'язниці, 27 з яких працівники, в організації злочинного угрупування. Ці люди займались наркоторгівлею, відмиванням грошей та рекетом.

Читайте також: У Туреччині завдяки помилковій смс упіймали російського найманця ІДІЛ

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як повідомляли співробітники, у в'язниці існувала банда "Чорна партизанська сім'я", лідером якою був Тавон Вайт. Він мав зв'язки із наглядачками, чотири з яких завагітніли від нього. Одна навіть зробила з ім'ям Вайта.

Місто Балтимор вважається одним із перших міст у США за рівнем злочинності.