Неподалік шотландського Фолкерка 12-річний хлопчик грався зі своїм 10-річним приятелем. Між ними виникла суперечка, в результаті якої старший взяв пляшку міцної горілки та порізав нею молодшого.

За інформацією Mirror, жертву госпіталізували з раною на спині глибиною 6 сантиметрів. Хлопчику наклали вісім швів та відпустили додому. Лікарі розповіли, що скло дивом не зачепило життєво важливі органи.

Матір порізаного хлопчика терміново побігла його рятувати, як тільки дізналась про інцидент. На щастя, різанина трапилась неподалік її будинку.

"Я просто шокована такою жорстокістю. Якщо такі випадки траплятимуться надалі, хтось обов'язково помре", - прокоментувала інцидент жінка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

12-річному хлопчику висунули звинувачення за "серйозний напад". Причини, які змусили його різати приятеля невідомі. Чи вживали перед цим друзі горілку, також невідомо.

Як повідомляв портал "Знай.ua", британці склали рейтинг шкідливих алкогольних напоїв.