Український журналіст Роман Сущенко, якого незаконно утримують у московській в'язниці, привітав співвітчизників з національним святом - Днем Незалежності.

Вітальний лист політв'язень передав через свого юриста, передає Укрінформ.

"Мужні, здорові і красиві жінки і чоловіки, мої шановні співвітчизники, щиро вітаю з нашим національним святом - Днем Незалежності. Бажаю всім нам нових яскравих звершень, натхнення, сил і твердості на шляху захисту інтересів нашої суверенної України і її вільних громадян, миру і достатку вашим родинам, нехай життєва енергія кожен день вирує у вашій крові, добра вашим домівкам, щоб їх наповнювали дитячий сміх і любов", - пише Сущенко.

Він підкреслює, як важливо звертати увагу не на те, як поводяться з вами, а лише на те, як чините ви самі. "Давайте усвідомимо, що в світі є сотні мільйонів людей, для яких наша свобода і життя дорожчі, аніж ворогові наша воля і смерть. Тому ми переможемо. Не переможних не існує. Це питання витримки і часу", - зазначив український політв'язень.

Журналіст наголосив на те, що швидко відбуваються тільки погані зміни, а все хороше і позитивне вимагає чимало часу і терпіння.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що дружина Романа Сущенко звернулася за допомогою до першої леді Франції.