Президент "Шахтаря" Ринат Ахметов прокоментував нульову нічию у першому матчі відбіркового раунду Ліги Чемпіонів "Шахтар" - "Фенербахче".

"Команда грала добре. Думаю, 0:0 - це той рахунок, при якому ми засмучені, а в "Фенербахче" повинні бути задоволені. Ми були набагато ближчими до перемоги, у першому таймі команда взагалі демонструвала якісну гру і створила гольові моменти", - висловився Ахметов.

Також президент клубу відзначив гру молодого українця Івана Ордеця. Ахметов вважає, що захисник провів чудовий поєдинок і не розгубився від шаленою турецької публіки. На його думку, такі матчі позитивно впливають на виступи футболістів у національній збірній.

Читайте також: Лікарі збірної Бразилії відхрестилися від допінгу Фреда

Після нульової нічиєї у Стамбулі "Шахтар" прийме "Фенербахче" вдома на Арені Львів. Матч відбудеться 5 серпня, переможець двобою гратиме у вирішальному кваліфікаційному раунді ЛЧ.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще