Після анексії Криму українці почали все частіше шукати альтернативу курортам півострова. Однією з таких стала Одеська область. Проте і тут трапився випадок, після якого туристи навряд чи зважаться приїхати на відпочинок.

Про це повідомляє "Стіна".

Місцеві ЗМІ ретельно оминають увагою катастрофу у селі Фонтанка – зсув дивом не забрав десятки людських життів. З часом на місце все ж виїхала експертна районна комісія із техногенної безпеки.

Як виявилося, небезпечна ділянка перебуває у власності фірми "Маккенлі" – 33 гектари віддали за договором довгострокової оренди ще 17 років тому. Тут повинні були провести укріплення берега, але компанія поступово стала банкрутом, і логічно, що ніяких робіт не проводилося.

Голова Фонтанської сільради Наталія Мішина запевнила, що, мовляв, нічого страшного не сталося:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Все добре. Ніхто не постраждав. Зсуви у нас трапляються, ми до цього звикли. Нічого трагічного немає, зсуви - це фактор, який завжди впливає на наше село", - заявила вона.

Про те, наскільки ситуація "під контролем", можна судити зі знімків, зроблених на території зсуву очевидцями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під час обвалення рудника в Африці загинули десятки копачів.