Духовні скріплення росіян похитнули: виявляється наречена прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова виявилася американкою.

Тетяна Навка, яка сьогодні стане дружиною Дмитра Пєскова має подвійне громадянство, - російське та американське. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebookнаписав російський журналіст Аркадій Бабченко.

Про те, що у неї два громадянства написано на сторінці у Вікіпедії, присвяченій Навці.

"Виявляється, прес-секретар царя країни, який кує духовні скріплення, будує церкви, ставить на рубежах батьківщини пересувні крематорії, щоб спалювати прокляті гейропейські сири прямо на кордоні, не віддавши їм ні п'яді землі російською, піддається санкціям, вводить відповіді, шукає іноземних агентів, садить учених за шпигунство, погрожує перетворити Америку на ядерний попіл і взагалі воює з піндосією як тільки може, у екстазі захлинаючись патріотизмом - після православного розлучення одружується на громадянці ворожих США", - написав Бабченко.

Читайте також: У Сочі через весілля речника Путіна туристів виселили з готелів

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як ми писали раніше, першого серпня олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Навка в Сочі вийде заміж за прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна - Дмитра Пєскова. Захід відбудеться в грандготелі "Родіна", що належить олігархові Олегу Дерипасці. На захід запрошено більше ста віп-гостей.