У мікроблозі популярної американської співачки Селени Гомес у соціальній мережі Instagram з'явилися голі фото її колишнього бойфренда Джастіна Бібера.

Про це повідомив портал Variety.

Як виявилося, кадри зірки, де він позує у чому мати народила, підкинули виконавиці хакери, які нещодавно зламали її особистий акаунт.

Фотографії улюбленця школярок пробули там недовго. Через деякий час співачка їх видалила.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Користувачі мережі не змогли залишитися осторонь. Вони одразу ж залишили під світлинами коментарі різного змісту.

В інтернеті подейкують, що ці знімки зовсім не свіжі. Скоріше за все, їх зробили під час відпочинку співака на Бора-Бора кілька років тому.

До речі, Джастін Бібер і Селена Гомес розірвали свої стосунки в 2012 році. Фанатки одразу ж відреагували на те, що серце молодого виконавця знову вільне. Та, як відомо, цей розрив пара пережила непросто. Так, наприклад, співачка, для того щоб зцілити сердечні рани, повністю вдарилася у кар'єру. Дівчина спробувала себе в новому амплуа - подалася в акторки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", колишня Бібера розповіла про найкраще рішення в своєму житті.