Російський уряд зробив більш жорсткими правила міграції для громадян України, повідомляють у міграційній службі РФ. Росія скасували пільги для переселенців, але це не стосується мешканців підконтрольних бойовикам територій.

"Вважаємо за доцільне продовжити термін преференцій для громадян, які прибули в Росію з постраждалих від бойових дій територій Донецької та Луганської областей України. Решті громадян України надаємо можливість без виїзду з території Російської Федерації перебувати ще 90 діб і безперешкодно отримувати дозвільні документи на роботу", - йдеться в повідомленні міграційної служби.

Вчора у РФ ухвалили рішення про перебування українців на їхній території. Громадяни України, які не встигли оформити необхідні документи, зможуть жити у Росії ще 90 днів. Відтепер це правило стосується лише мешканців підконтрольного бойовикам Донбасу.

Читайте також: В Україні створять батальйон мусульман

За офіційними даними, близько 300 тисяч українців отримали статуси біженців на території Росії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще