Чого тільки не розповідають іноземці про Україну по поверненню на батьківщину. Для них наші звичаї, колоритні національні вбрання та неймовірно гарні дівчата часто – небачена дивина. Але декого можуть вразити навіть більш банальні речі, яких ми навіть не усвідомлюємо.

Подібним досвідом на власному каналі в YouTube поділився блогер із Нової Зеландії під нікнеймом Indigo Traveller.

Днями він був у Львові, хотів порівняти рівень життя людей та познайомитися із культурою. Попри те, що у місті безліч пам'яток, величезна кількість унікальних кав'ярень та прекрасні пейзажі, закордонного гостя шокували…ціни на продукти та тютюнові вироби. Він не вірив, що все може бути настільки "дешево" (хоча й не кожен українець погодиться із цим). Проте хіба що у порівнянні із Новою Зеландією.

Блогер запевнив, що Україна за рівнем вартості товарів чимось нагадує Єгипет та Індію – наприклад, скромний обід на двох йому обійшовся в 91 гривню, а американо вартістю в 10 гривень ніколи не бачив: на його батьківщині все значно дорожче.

Загалом іноземний гість залишився задоволений своїм перебуванням тут: і справді, витратив мало, дізнався багато – хороший туристичний досвід.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", американець поїхав підкорювати українське село.