У районі російського міста Сочі "засікли" одразу дев'ять смерчів.

Про це повідомляє портал Рoliteka.

Як виявилося, у мережу вже просочилася величезна кількість кадрів, на яких показали потужну стихію, яка утворилася в декількох кілометрах від суші.

Відомо, що атмосферні вихори виникли уздовж узбережжя від Адлера до Дагомиса. Росіянам пощастило, адже в результаті події обійшлося без пригод. Смерчі так і не дісталися до берега.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До речі, в цьому році росіяни не вперше зіткнулися зі стихією. Не так давно у чорноморського узбережжя в Сочі місцевих жителів налякав гігантський смерч. Тоді "стовп" піднявся в декількох кілометрах від берега.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у мережі з'явилося відео, де відобразили подвійний смерч, який пронісся в США. Тонкі "солом'янки" прокололи небо поблизу острова Анна-Марія.