СБУ прозвітувала про затримання контрабандної партії алкоголю та цигарок на загальну суму понад мільйон гривень, що йшла на тимчасово окуповані території.

Вантаж був виявлений в районі селища Нижнє Зайцеве Горлівського району Донецької області, повідомляє Радіо Свобода.

Колона складалася з чотирьох вантажівок, що рухалися з боку Артемівки в бік Горлівки. Її зупинили за 800 метрів до лінії зіткнення.

Читайте також: На угорському кордоні автомобільні черги: шукають контрабанду

Також напередодні мобільними групами Служби безпеки України, Державної фіскальної служби, військової прокуратури, прикордонників та підсилені волонтерами були затримані ще два автомобілі, які перевозили 1,5 тони риби, 1,6 тони сухофруктів, однієї тони м'яса, 1,4 тони кондвиробів, 4 тон сиру та 9,8 тони цукру. Злочинці намагалися доставити контрабанду на окуповану територію із Лисичанська в обхід пункту пропуску.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мобільні міжвідомчі групи були створені у липні, з метою виявляти і зупиняти незаконне переміщення товарів між окупованими і вільними територіями України, про це раніше повідомляв волонтер і позаштатний радник президента Юрій Бірюков.