Популярна американська співачка Дженніфер Лопес у свої 48 років дасть фору будь-якій молодій красуні, що активно й доводить, знімаючись для популярних журналів.

Тепер красуня вирішила звести з розуму мексиканських мачо, взявши участь у розкішній фотосесії для вересневого номеру глянцевого журналу для чоловіків GQ. Mexicо.

Артистка позує у купальниках, демонструючи свою ідеальну фігуру, на якій не позначився ні вік, ні народження двох дітей.

Як відомо, Джей Ло чимало часу проводить у спортзалі, аби не втрачати фізичну форму, а останнім часом її постійним напарником на тренуваннях став коханий Алекс Родрігес. Парочка навіть збирається розробити спільну програму тренувань для таких, як вони, закоханих.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Дженніфер показала численним шанувальникам, кому завдячує своєю красою. У соціальній мережі Instagram вона опублікувала спільне фото зі своєю матір’ю.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще