Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, виступаючи на засіданні уряду, нагодував українців черговими обіцянками.

Глава Кабміну поділився планами про те, які важливі закони будуть прийняті цієї осені.

"Ми вважаємо, що є близько 50 законопроектів, які можливо прийняти в парламенті вже цієї осені, які в значній мірі поміняють ситуацію в країні на краще", – заявив він.

Зокрема Гройсман розраховує, що Верховна Рада вже у вересні прийме у другому читанні проект пенсійної реформи, про яку так багато вже було сказано і обіцяно українцям.

Цього разу українським пенсіонерам пообіцяли "осучаснення" пенсій, щорічний перегляд та перерахунок пенсій, відповідно до інфляції та змін середньої зарплати, скасування 15% зниження виплат працюючим пенсіонерам.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Все це глава Кабміну красиво оформив в інформаграфіку, яку розмістив у себе в Twitter.

Крім того, прем’єр назвав ще чотири пріоритетні реформи крім пенсійної: освітня, медична реформи, електронні довірчі послуги та міжнародні стандарти фінансової звітності. Про те, як ці реформи мають покращити життя українців, Володимир Гройсман також яскраво розповів у виступі та в інформаграфіці.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, хто з українців отримає найбільшу надбавку до пенсії.