У Полтавській області в Кременчуці в суботу більше 100 людей в уніформі ПАТ "Укртатнафта" організували акцію протесту біля будівлі підприємства-постачальника сировини.

Про це повідомляє сайт Міністерства внутрішніх справ в Полтавській області.

Пікетувальники вимагають не припиняти постачання сировини. Люди можуть залишитися через це без роботи. Мітинг проходить дуже галасливо, але досить мирно.

Кременчуцькі міліціонери забезпечують охорону правопорядку під час акції. Відзначають, що захоплень і штурмів не було. Зараз працівники продовжують мітингувати. Правоохоронці працюють у посиленому режимі. Порушень громадського порядку не зафіксували.

Читайте також: "Укрнафта" заявила про загрозу припинення видобутку нафти і газу

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що раніше ЗМІ повідомили, що, незважаючи на попередню оплату послуг, "Укртранснафта" припинила прийом і транспортування сировини "Укрнафти".