Російський полковник Ігор Гіркін/Стрєлков, причетний до окупації Криму, розкритикував справи на півострові.

Його пост у "Вконтакте" оприлюднив відомий блогер Мирослав Гай.

"Виродок сам брав участь в окупації Криму та створенні ОРДЛО, а тепер сміє писати як там стало хе**во. Негідник. Нічого, і він кане в небуття", - прокоментував Гай.

Сам ж Гіркін/Стрєлков розписав як погано стало у Криму.

"Мобільний зв'язок - оцінка - "два". Своїми російськими мобільними номерами не зміг користуватися взагалі. Інтернет - приблизно теж саме. Логістика: внутрішня - тверда "трійка". Зовнішня - "три з мінусом" за загальну можливість пересуватися і "два з мінусом" за ціни на авіаквитки і альтернативні можливості виїзду з півострова. "Піар" та інша реклама - як завжди - на 146%. Сумною пикою Наногенія (підібрали фото смутніше нікуди, шкідники) обвішані всі автошляхи. З не менш смутними висловлюваннями фігуранта", - додав він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", заповітна мрія кремлівської верхівки - воскресити СРСР та Російську імперію. А російських найманців воювати на українську землю жене бажання поживитися та "побачити світ". Про те, що змушує росіян їхати воювати "за поребрик" розповів журналіст Аркадій Бабченко.