Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков і олімпійська чемпіонка Туріну в танцях на льоду Тетяна Навка офіційно одружилися. Про це повідомляє ТАСС.

Як зазначається, на їхнє весілля в сочинський готель "Родина" запрошені десятки гостей.

Рік тому в серпні у Пєскова і Навки народилася донька Надія. Від першого шлюбу у 40-річної Навки є старша дочка. У 47-річного Пєскова від попереднього шлюбу троє дітей - двоє синів і донька.

Прес-секретар президента за краще не розповсюджуватися про своє особисте життя і не коментує зміни в ньому. "Це нікого не стосується", - лише одного разу пояснив він журналістам.

Читайте також: У Сочі через весілля речника Путіна туристів виселили з готелів

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Навка в інтерв'ю ряду видань підтвердила факт весілля і повідомила, що на все літо їде в столицю зимової Олімпіади-2014 для підготовки та участі в новому льодовому шоу.

Напередодні весілля Навка з успіхом виступила в льодовому мюзиклі Іллі Авербуха "Кармен" в олімпійському палаці "Айсберг". Головну роль у цій тригодинної аншлагової постановці Навка виконує щовечора з 12 червня. Саме довільна програма під музику Бізе принесла їй в 2006 році в парі з Романом Костомаровим золоту медаль Олімпіади в Турині. Костомаров є партнером Навки і в нинішньому льодовому шоу.

Нагадаємо, Тетяна Навка має подвійне громадянство - російське та американське.