Рідні дніпропетровських військових 17-ї і 54-ї бригад зібралися на мітинг через затримку демобілізації бійців та безпідставні вимоги командування армії.

Про це повідомляє канал "Рудана".

Вчора у Дніпропетровську біля КПП військової частини зібралися рідні військовослужбовців – дружини, матері, сестри, подруги і друзі. Причиною стало те, що військовим не надали відпустку у повному обсязі. Рідні бійців кажуть, що вже минув рік, а терміни демобілізації досі не визначили.

Наразі деякі бійці за рік так і не отримали посвідчення учасника бойових дій. Крім того, деяким надали списки речей, які вони мають повернути до військової частини після звільнення. Наприклад, у переліку є рушник для рук, хоча зрозуміло, що за рік у бойових умовах від виданих малоцінних предметів мало що залишилося.

Читайте також: На Закарпатті з тисячі призовників до військомату прийшли 180

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що забезпечення бійців часто відбувається за рахунок волонтерів. Але через неповернення майна військовим загрожує штраф.