Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко написала книгу "Сильне ім'я Надія", яка вже здана в друк. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив її адвокат Ілля Новиков.

"Здана до друку Надіна книжка" Сильне ім'я Надія". Мене вона попросила написати передмову - пояснити всім, що це я її вмовив, а не вона сама від надлишку літературних амбіцій почала писати. Сам я передмов ніколи в житті не читав, про що в них пишуть і навіщо взагалі вони потрібні - не уявляю. Але чесно розповів, як усе було", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у видавництві обіцяли випустити сигнальний наклад до винесення вироку.

"Книжка смішна, читається на одному диханні, нагадує морські розповіді Олександра Покровського", - додав адвокат.

Читайте також: Ліна Костенко дописує роман про деградацію Російської імперії

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше адвокат Надії Савченко оприлюднив нові докази її невинуватості, а також дані ще однієї експертизи.

Захист українки отримав дані телефонного білінгу з телефонів льотчиці від life, а в п'ятницю - від МТС. У цих даних точно вказані адреси, за якими перебувала українка під час вбивства російських журналістів. Ці докази підтверджують, що Савченко в цей час уже перебувала в полоні, на окупованій території.