Російський рубль продовжує все падати. Лише за один день валюта РФ подешевшала аж на півтора рублі по відношенню до долара.

Так, сьогодні на Московській біржі долар США тепер коштує 61 рублів, а євро — майже 67. Всього за один день основна валюта в Росії подорожчала на 1,3-1,6 рублі.

Економісти називають причиною стрімкого падіння рубля здешевлення світових цін на нафту. Перманентне зниження вартості "чорного золота" зіграло свою роль, тому Центробанк РФ переглянув свої прогнози у сторону погіршення.

Але головна причина, як вважають експерти, - це введення нових санкцій США проти Росії через її агресію проти України, анексію Криму. Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, в новому списку санкцій заборона на в'їзд до Штатів ще 11 людей, серед яких регіонал Андрій Клюєв, син біглого екс-президента Віктора Януковича та ін. Також санкції почали діяти проти 15 юридичних осіб і 35 компаній.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще
Читайте також: Курс рубля сьогодні досяг "диявольського" рівня Як ми писали раніше, в Росії зросли хабарі через падіння курсу рубля. Середній розмір хабара чиновникам у РФ збільшився у порівнянні з минулим роком у два рази. Тепер його сума - до 208 тисяч руб. Це приблизно 3,5 тисячі дол. за курсом Центрального банку Росії.