Колишній головний редактор газети "Вести" Ігор Гужва ​​1 серпня прилетів до Києва. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Як я і припускав, чутки про оголошення мене в розшук були способом залякати мене і змусити відмовитися від повернення в Україну. Я не став ховатися і приїхав. Спокійно пройшов прикордонний контроль, отримав підозру, обнявся з дружиною і з сином, розповів що думаю журналістам, які прийшли мене зустрічати і поїхав додому. Вважаю, що зробив важливий крок, повернувшись в країну. Це не ми повинні боятися владу. Це влада повинна нас боятися. Я показав приклад, яким, сподіваюся, скористаються та інші. Не можна сидіти по норах. Потрібно бути тут, в Україні, на своїй землі. І змінювати країну. В еміграції нічого не вирішиш. Про свої подальші плани розповім найближчим часом. Всім удачі! І головне - нічого не бійтеся!", - написав він.

Читайте також: "Вести" залишилися без головного редактора: Гужва пішов з холдингу

Зазначимо, раніше Ігор Гужва повідомив, що не має наміру ховатися від правосуддя.

"З приводу оголошення в розшук. Це чергова спроба мене залякати і перешкодити поверненню в Україну, чого дуже бояться деякі впливові люди. Вони хочуть, щоб всі українські ЗМІ ходили строєм під наглядом "смотрящих"і "кураторів ", а тих, хто з цим не згоден, виживають з країни", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Напередодні ЗМІ повідомили про те, що Ігор Гужва оголошений в Україні в розшук за підозрою в ухилянні від сплати податків.