У суботу, 1 серпня, у зоні проведення антитерористичної операції бойовики понад 40 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр АТО на свої сторінці у Facebook.

"Сьогодні, в зоні АТО, з опівночі до 18 години, інтенсивність обстрілів позицій Збройних сил України зі сторони незаконних збройних формувань дещо зменшилась. Проте і далі бойовики концентрують свої обстріли по наших позиціях в районах Донецька", - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі зазначили, що з першої і до третьої ночі бойовики стріляли по Опитному зі 122-міліметрової артилерії, танку, 120-міліметрових мінометів, стрілецької зброї. О 3:35 з 152 міліметрової артилерії агресори обстріляли Первомайське, а о 3:40 з 122 міліметрових артсистем Водяне.

Читайте також: На Дніпропетровщині вимагають заборонити полювання до завершення АТО

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Практично з 12 і до 14 години бойовики гатили з гранатометів і стрілецької зброї по українських позиціях в Пісках та Опитному. Не залишають у спокої бандити і мирні населені пункти. Сьогодні близько 2 ночі під мінометним вогнем опинилась Мар'їнка, а з танку найманці били по селищу Максимільянівка", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 31 липня загинуло два українських бійці і ще 14 отримали поранення.