У США торговець наркотиками Уолтер Уайт звернувся до федерального суду з вимогою повернути конфіскований правоохоронцями під час обшуків метамфетамін.

Чоловік також заявив, що у нього незаконно відібрали пістолет Ruger 45-го калібру, телевізор, пару ноутбуків, камеру відеоспостереження та автомобіль марки "Форд Бронко".

На зухвалу вимогу засудженого повернути йому наркотики прокурори не відповіли. Але техніку та документи повернуть. А з приводу метамфетаміну Уайту порадили звернутися до поліцейських.

Нагадаємо, що у січні 2013 року син наркоторговця Уайта Бредлі вистрілив у нього. Причиною сварки між батьком і сином став борг у кілька тисяч доларів і наркотики.

На місце події приїхала поліція: в Уайта вилучили наркотики, зброю і комп'ютерну техніку.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Читайте також: Скандал в Сербії: лотерейний номер показали швидше, ніж витягли (відео)

Через пару днів до Уайта-старшого прийшли робітники федеральної служби. Чоловіка визнали винним у виробництві та розповсюдженні наркотиків - метамфетаміну. Він сяде у в'язницю на 12 років.