9 і 10 вересня на Контрактовій площі столиці та прилеглих до неї вулицях тимчасово заборонять рух транспорту. Обмеження діятимуть у зв'язку з проведенням в Києві "Фестивалю відкриття Українсько-німецького року мов".

Про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

"З 12:00 9 вересня до 22:00 10 вересня буде заборонено рух транспорту на Контрактовій площі та прилеглих до неї вулицях, а саме: від перехрестя вулиць Межигірської та Спаської до перехрестя вулиць Петра Сагайдачного та Андріївської, а також на вулиці Григорія Сковороди ( від Контрактової площі до перетину з вул. Волоській) ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, з 6:00 8 вересня до 12:00 9 вересня і з 22:00 10 вересня по 18:00 11 вересня закривається рух транспорту на Контрактовій площі - на ділянці від вулиці Іллінської до вулиці Григорія Сковороди, а також на вулиці Іллінській на ділянці від Контрактової площі до вулиці Братській.

Такі зміни внесені на період монтажу і демонтажу конструкцій і устаткування для проведення фестивалю.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київських автомобілістів, які не оплачують паркувку, будуть штрафувати. У столиці зафіксували велику кількість випадків, коли місцеві водії не платять за паркувальне місце, якщо їх ніхто не контролює.