Співробітниця СІЗО здавала місця в медичній частині ізолятора.

Як повідомляє прокуратура Києва в Facebook, за два тижні перебування в медичній частині ізолятора, співробітниця СІЗО вимагала 1500 гривень.

Співробітники київської прокуратури викрили злочин. З'ясувалося, що порушувала закон 46-річна робытниця, яка виконувала обов'язки начальника медичної частини. Її затримали відразу після перерахування їй на картку чергової мзди в розмірі 5 тисяч гривень.

Поки силовики розбираються, робітницю СІЗО взяли під варту.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандально відома екс-глава Слов'янська Неля Штепа, яка знаходиться в Харківському Слідчому ізоляторі за звинуваченням у сепаратизмі, поскаржилася на безчинства офіцерів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Адвокат Штепи Олександр Тананакін опублікував фотографії її листи-звернення, де екс-мер розповідає, як її жорстоко побили, а щоб пізніше уникнути розборок, перевели кривдника в іншу установу.