В "ДНР" спробували влаштувати свято до початку навчального року, але всі їхні задуми з тріском провалилися. Бойовики зганьбилися з проведенням лінійки з нагоди Першого дзвоника в школах окупованого Донецька.

Про це повідомляли блогер "Фашик Донецький" в Facebook. Ошатних дітей вишикували на лінійку і планувалося, що вони урочисто виконають "гімн" ДНР ". Але задумка бойовиків ганебно провалилася.

Виявилося, що школярі зовсім не знають слів "гімну" і, ймовірно, навіть не намагалися їх розучувати. У підсумку замість пафосної лінійки, все обернулося ганьбою для терористів "ДНР".

"Діти не хочуть співати пісню про бамбук. Ну тобто про пи**ец Америці. Ну тобто гімн г***на. Мораль: Ще не вмерла. Х** вам, окупанти, а не дітей", - резюмував блогер .

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в ООН опублікували невтішну статистику по Донбасу, після того як він опинився під контролем проросійських найманців.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще