Семиразовий чемпіон Формули-1 Міхаель Шумахер почав одужувати. Про це розповіла менеджер колишнього німецького автогонщика Сабіна Кем, повідомляє Lenta.ru з посиланням на таблоїд Bild.

"У нього є невеликі успіхи. Це дає надію на відновлення", - зазначила представник спортсмена. На якій стадії реабілітації знаходиться її клієнт, вона не уточнила.

У травні Кем розповідала, що швидкого одужання Шумахера не передбачається. За словами менеджера, йому належить "довга битва".

Читайте також: Зірку "Манчестер Юнайтед" оштрафували на півмільйона євро

Про стан здоров'я 46-річного спортсмена відомо лише те, що він вже не прикутий до ліжка і може, наприклад, сидіти в кріслі. Шумахер впізнає родичів, але не говорить, так як м'язи його обличчя атрофувалися. Витрати на лікування перевищили 10 мільйонів фунтів стерлінгів, дружині німця Коринні заради оплати відновлення довелося продати особистий літак Шумахера.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Екс-автогонщик проходить курс реабілітації на власній віллі на березі Женевського озера в Швейцарії. Він повернувся туди з клініки у вересні 2014 року. До цього Шумахер більше півроку перебував у комі через нещасний випадок, що стався під час катання на гірських лижах в грудні 2013-го. Тоді німець упав і вдарився головою об камінь.