У брюссельський аеропорт подзвонив невідомий і сказав, що літак Брюссель-Мадрид замінований.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, правоохоронці оперативно евакуювали пасажирів літака авіакомпанії Ryanair. Поліція обшукала літак, але нічого не знайшла. Після борт вилетів до Мадрида.

"Я думаю, це була чийсь дурний жарт, поліція контролює ситуацію, літак вилетів півгодини назад", - сказав представник аеропорту. Проте, за фактом силовики затримали двох осіб.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що телефонним мінерам здалося мало кошмарити правоохоронців і населення повідомленнями про вибухівку на вокзалах, в метро або магазинах, і вони перейшли на "новий рівень".

29 серпня одеські поліцейські більше години перевіряли інформацію про вибухівку в центрі міста, закладену нібито в фургоні з морозивом.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще