Американьска компанія noHold створила першого у світі робота-політичного експерта, який допоможе звичайним людям розібратися, що мав на увазі той чи інший політик та роз'яснити певну постанову.

За інформацією Forbes, роботу дали ім'я Albert in the House. Його система обробки мовлення уважно слухає питання користувача, після чого видає пряму мову політика, який є ініціатором рішення. "Альберт" цитує спікера без додаткових коментарів, щоб уникнути звинувачень у політичній ангажованості.

Після цього система доступно пояснить, що саме означають ті або інші закони та постанови та чи суперечать вони раніше ухваленим рішенням.

Скористатися сервісом noHold можна вже зараз. Він добре допомагає розбиратися у рішеннях президента США Дональда Трампа. "Альберт" поки знає лише англійську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американські вчені створили робота, який здатен зливатися із натовпом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще