Вчитися на помилках та не впадати у відчай – саме це ви почуєте від більшості психологів та друзів, якщо розповісте про болісний розрив стосунків. Але чому, коли все так легко на словах, на ділі здається нереальним? Щоб не витрачати час на сльози та скарги варто озброїтися простою інструкцією, яка стане в нагоді тим, хто залишився самотнім.

Про це повідомляє Clutch.

Кожна людина приходить у наше життя з певною метою

Вірте у це, мов в аксіому, яка не потребує доказів. Справді, ви отримали досвід. Нехай гіркий і воліли б про нього забути, але тим не менш не варто тримати злості на того, кого колись обрали самі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Спільні діти – привід вчитися дипломатії

Вам все одно доведеться бачитися, адже ви просто не маєте ні юридичного,ні морального права відбирати у малечі можливість спілкуватися із вами обома. Зустрічайтеся на нейтральній території, і навіть якщо хочете накричати, або обуритися, просто змовчіть. Пам'ятайте: діти бачать усе.

Позбавляйтеся дрібниць

Якщо у вас викликають ностальгію запахи парфуму, улюбленої страви чи фото – викиньте все у вікно і навіть не вагайтеся.

Залишайтеся людиною

Болісно і не справедливо. Так, ці слова саме про розрив стосунків.

Але вам не варто принижуватися, просити вибачення, а що ще гірше "наступати на ті ж граблі". Подумайте, чи було б у вас спільне майбутнє, уявіть вашу пару через 5 чи 10 років. Складно це зробити? Тоді просто забудьте і живіть далі. У світі чимало людей, які так само, як ви, шукають другу половинку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", названі неймовірні здібності жінок, про які чоловіки навіть не здогадувалися.