У паризькому Діснейленді мама трирічного хлопчика звернулася до адміністрації із дивним проханням – зробити сину макіяж та зачіску, як у принцеси, адже він давно хотів побачити себе у цьому образі. Коли їй категорично відмовили, жінка назвала це "відвертою дискримінацією".

Про це повідомляє Clutch.

Хейлі Маклін-Гласс заздалегідь забронювала місце для участі у конкурсі "Принцеса дня" – хлопчик дуже любить мультфільм "Крижане серце" та головну героїню Елізу, то чому б ні, вирішила мама.

Проте організатори заперечили їй: змагатися дозволили тільки дівчаткам. Тоді вона написала гнівного листа до дирекції, задавши одне питання: "Що такого жахливого в тому, що мій син захотів приміряти вбрання принцеси?".

Відповідь виявилася очікуваною:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Брати участь в даному конкурсі можуть всі діти, віком від 3 до 12 років. Ми перепрошуємо за надання неправдивої інформації ".

Хейлі обурилася, адже син не переодягається постійно, це був би тільки експеримент одного дня:

"Якщо дівчатка хочуть бути супергероями, їм це дозволяють. Тоді чому мій син не може переодягнутися в принцесу? ", - бідкалася вона.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, як в реальності виглядають найбільш популярні місця світу.