Ми досить часто настільки заклопотані справами, що забуваємо про таку важливу дрібницю – зателефонувати мамі. Якщо ви думаєте, що можна це робити раз на тиждень, тому що рідні все і так розуміють, то глибоко помиляєтеся. Причин набрати знайомий номер насправді існує дуже багато.

Про це повідомляє Clutch.

Пам'ятаєте той емоційний хіт Кузьми Скрябіна "Мам"? Там все розписано, як на долоні.

Мама ніколи не бажає тобі зла

Навіть коли повчає, або злиться – все одно прагне, щоб у тебе все було добре. Тільки вона може слухати тебе годинами і не перебивати, дати хорошу пораду, бо розуміє: для тебе це справді важливо.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Любить тебе з усіма твоїми "мінусами" та "плюсами"

Ти можеш іще не встати з ліжка, а мама вже приготує щось смачненьке чи зробить кави, таке часто буває, якщо рідко приїздиш додому. Вона може дати тобі шанс відпочити, а не займатися хатніми справами, що навряд чи зробить чоловік, чи директор на роботі.

Мама – це супервумен

Справді, вона здатна вирішити купу твоїх проблем, які день тому ще здавалися такими складними. І після дружньої поради світ вже не здається таким сірим.

Говорить правду

Подружки можуть не сказати всього, або й навіть відверто збрехати, аби не посваритися. Це стосується будь-яких деталей. Тільки мама завжди вкаже тобі на неправоту і не дозволить наробити дурощів.

Вона завжди частина твоєї команди

Мами часто нагадують хороших адвокатів, із ними легко, тому що можуть захистити від злих язиків завжди. Вона буде на твоєму боці, навіть якщо ти хоч раз у життя вчиниш неправильно.

Насправді не варто шукати причину, аби почути голос рідної людини. Не забувайте: вдома вас чекають та приймають такими, якими ви є.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула поділився секретами виховання дітей.