Міністерство юстиції Великої Британії заявило про намір видати перший дозвіл на ексгумацію останньої жертви Джека Різника після появи нової версії того, ким насправді був цей "легендарний" вбивця.

Про це пише британська Telegraph.

Як стверджує письменник Він Вестон-Дейвіс в своїй новій книжці, Різник був чоловіком своєї останньої жертви, яка його покинула, і вбив її задля помсти.

Вестон-Дейвіс надав уряду докази того, що особа, про яку йдеться, Мері Джейн Келлі, повія з району Іст-Енд, була його двоюрідною бабусею.

Читайте також: В Америці відкриття пам'ятника Сатані супроводжували оргіями (відео)

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За його словами, справжнє ім'я Різника – Френсіс Сперцхайм Крейг. У 1888 році він був 51-річним репортером кримінальної та судової хроніки в Іст-Енді.

"Вестон-Дейвіс вважає, що Крейг добре знав тодішні методи роботи поліції і вбив чотирьох інших жінок, аби "приховати" свої справжні наміри - вбити дружину, яка осоромила його тим, що таємно повернулася до проституції лише через кілька місяців після їхнього одруження у 1885 році", - пише газета.