Найсмішніші моменти кастингів популярного телешоу "Топ-модель по-українськи" опублікував на YouTube "Новий канал".

У двогодинному відео зібрані найбільш епатажніші та найнезвичайні претенденти на участь у програмі, які впевнені в тому, що саме вони гідні боротися за перемогу та звання найкращої моделі України.

Четверо суддів – експерт і фешн-фотограф Соня Плакидюк, топ-модель світового рівня Алла Костромічева (вона ж і ведуча), професійний модельний скаут Сергій Нікитюк та режиссер-постановник Річард Горн – побачили чимало впевнених у своїй неперевершеності молодих людей, які чхати хотіли на модельні параметри і вирішили брати епатажем та артистичністю.

Декому вдалося переконати суддів, інші ж просто підняли їм настрій або викликали здивування.

Як це було, пропонуємо подивитися далі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

За умовами шоу, серед десятків тисяч заяв команда вибирає 200 найдостойніших. Після кастингу в проект попадають лише 40, а в ході тривалих серйозних випробувань у Модельну школу потрапляють усього 20 щасливчиків.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що ведуча шоу Алла Костромічева похвалилася свіжими знімками з відпочинку.