На російському ТБ показали чергове політичне ток-шоу, учасником якого у режимі онлайн став американський політолог українського походження Пітер Залмаєв.

Він заявив, що Росія втратила Україну, коли захопила Крим та розпочала військову агресію, а щоб повернути українців, Кремлю необхідно "вплинути на їхній розум". Залмаєв також іронічно порадив Путіну і надалі завойовувати чужі землі та відновити "монголо-татаро-російсько-радянську імперію".

"Володимир Володимирович, свого часу ви назвали розвал Радянського союзу головною геополітичною трагедією 20-го століття. І у мене до вас відповідно питання: чи не настав час піти настільки чітко встановленим історичному імперативу і відновити справедливість у її історичних кордонах?", - спитав американець.

Прокремлівські учасники шоу сказали, що не усвідомили слова Залмаєв. Під час його промови більшість стояла зі здивованими виразами облич.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Українські користувачі Facebook оцінили тролинг Залмаєва. Дехто не одразу зрозумів, що він говорить з іронією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в одному з російських міст спалили штаб путінської партії "Єдина Росія".