Викрадення молодого українця бойовиками: подробиці

Поліція Луганської області підтвердила викрадення бойовиками "ЛНР" 22-річного місцевого жителя на КПВВ "Станиця Луганська". За фактом викрадення людини порушене кримінальне провадження.

Американці стали на захист кримської церкви

Перешкоджання роботі храму Святих рівноапостольних князів Ольги та Володимира Української православної церкви Київського патріархату в Сімферополі викликало такий суспільний резонанс, що на нього відреагували навіть у посольствоі США в Україні.

Нове Межигір'я Януковича: в Росії дали очікувану відповідь

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У МВС Росії спростували інформацію ЗМІ про те, що колишній президент України Віктор Янукович живе в будинку прийомів "Русичі". Силовики запевняють, що той будинок призначений тільки для офіційних прийомів і там з 2012 року ніхто не мешкає.

Діалог із Росією: Меркель озвучила умови

Остаточно сваритися з Росією не можна, але потепління стосунків ЄС та РФ можливе лише після виконання Мінських домовленостей. Таку заяву зробила канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Скандал з братом Саакашвілі: нові дані

Три доби, або 72 години, має брат колишнього голови Одеської обласної адміністрації Міхеїла Саакашвілі Давид на те, аби виїхати за межі України. Про це повідомило джерело в Національній поліції.