Інженер ВПС США Реймонд Жиманскі пішов у відставку після 39 років роботи та написав книгу "50 відтінків сірих", в якій розповів про секретну в'язницю для інопланетян в Огайо та службу, як у фільмі "Люди у чорному", яка приховує докази існування позаземних цивілізацій.

За інформацією The Sun, автор розповів, що дізнався про інопланетні таємниці від свого наставника. Чоловік на ім'я Ел розповідав йому, що екіпаж НЛО, який нібито приземлився у Нью-Мексико, відвезли до секретної в'язниці.

"Ніхто ніколи не говорив "ти божевільний, у нас немає ніяких інопланетян". Дехто посміхався, але ніхто не заперечував", - розповідає Жиманскі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Реймонд Жиманскі

Він зазначив, що ніколи в житті особисто не бачив інопланетян, але неодноразово зустрічав людей, які завжди носили чорний одяг незалежно від погоди. Жиманскі впевнений, що то були таємні агенти, які займались приховуванням доказів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на російському телебаченні заявили, що США вербують кіберспортсменів для війни з прибульцями.