В Одесі близько сьомої ранку загорілася будівля Центрального автовокзалу. В результаті з приміщення довелося евакуювати десятки пасажирів.

Про це повідомляє Politeka. Вогонь спалахнув на другому поверсі автовокзалу. За попередньою версією, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

На місце прибули 12 одиниць спецтехніки та 50 рятувальників. Пожежні оперативно вивели з приміщення 70 пасажирів. Вогонь вдалося повністю ліквідувати через 20 хвилин після отримання виклику.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Пожежа о 7:51 була локалізована, а в 7:54 повністю ліквідовано. В результаті вогнем пошкоджено електропроводи в шахті з першого по третій поверх на загальній площі 9 погонних метрів. Під час гасіння пожежі з будівлі автовокзалу були евакуйовані 70 чоловік", - розповіли деталі інциденту рятувальники.

Пожежа обійшовся без жертв і постраждалих. Точну причину загоряння можна буде назвати лише після проведення експертизи.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Харкові загорівся один зі складів приватного підприємства.