Австралієць Джеймс Харрісон на власному прикладі показав, як одна людина може врятувати два мільйони життів: саме стільком дітям він допоміг після того, як прийняв рішення стати донором крові.

Про це повідомляє Clutch.

Зважився на це не випадково, адже кілька років тому він сам опинився буквально на межі смерті, переніс складну операцію, а медики намагалися витягти його з того світу десять годин. І їм це, на щастя, вдалося. Після такого благополучного фіналу Джеймс твердо вирішив, що буде постійно допомагати тим, хто цього потребує.

З тих пір він регулярно здає кров для потреб дітей, які також, як і колись він, очікують операції. Більш того, австралійський уряд застрахував життя унікального донора на мільйон доларів.

Нещодавно Джеймсу виповнилося 80 років, але він досі не припиняє займатися благородною справою. Шість років тому його внесли до Книги рекордів Гіннеса – після тисячного разу донорства.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці відповіли, чи готові стати донорами органів.