У Кабміні в черговий раз пообіцяли привести в порядок розрахунки за комунальними рахунками. Проблеми були пов'язані з тим, що деякі користувачі не подавали показники своїх лічильників і частина витрат перекладали на інших мешканців будинку.

Про це повідомляє Politeka. Віце-прем'єр Геннадій Зубко обнадіяв, що дисциплінованим споживачам не доведеться "платити за сусіда".

Ті власники лічильників, які не подадуть вчасно показання за кількістю спожитої води і теплоенергії будуть платити за встановленими нормативами. У містах, де більшість будинків оснащені приладами обліку тепла - за середнім показником споживання. Але лічильники встановили ще далеко не у всі будинки не тільки в Києві, а й в інших українських містах, як це обіцяла влада.

"У минулому році в місті Києві виникали ситуації, коли власник з квартирним лічильником не надавав показники постачальнику послуг ЖКГ, тому його платіж розподілявся на всіх інших мешканців будинку. Ми врегулювали це питання", - похвалився "ефектом" нововведень Зубко.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, українцям порадили готуватися до нового стрибка цін на комунальні послуги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще