ПАТ "Укрпошта" подала заявку на постачання газу в Україну.

На офіційному сайті підприємства вже з'явився відповідний розділ - http://ukrposhta.ua/postachannya-gazu. Рішення щодо постачальників газу буде прийнято на засіданні Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) 7 вересня 2017 року.

Уже ліцензії на поставку газу отримали ТОВ "Трафігура Юкрейн" - "дочка" найбільшого світового сировинного трейдера Trafigura, "МЕТ Україна" - "дочка" швейцарського MET Holding AG і ТОВ "Енжі Енерджі Менеджмент Юкрейн" - "дочка" французької Engie.

Всього станом на 1 вересня 2017 року видано 318 ліцензій.

На даний момент штат підприємства налічує 76 тис. працівників. З них 33 тис. - листоноші, 13 тис. - оператори поштового зв'язку. Чи будуть вони задіяні в постачаннях газу поки невідомо.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Пошта Росії" ризикує опинитися під пильною увагою Росспоживнагляду і прокуратури після того, як відеоблогер Антон Куренков показав в мережі звалище розкритих і розграбованих посилок, так і не доставлених адресатам.