Кожному з нас хоч колись хотілось накричати на кого-небудь чи навіть пнути з усіх сил. Ми намагаємось стримуватися, та, дивлячись в очі правді, можна сміливо сказати, що це майже нереально. Наш світ багатий складними викликами та тяжкими рішеннями, які обов'язково полоскочуть нерви.

Та, як виявилося, ефірні масла - це саме те, що допоможе вам заспокоїтись та набагато легше пережити стресові ситуації, передає "24 канал".

Що це таке ефірні масла

Ефірні масла – це природні ароматичні сполуки. Вони зустрічаються в насінні, корі, стеблах, коренях та рослинах.

Як використовувати

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Існує безліч варіантів використання цього продукту. Найпоширеніші з них: використання в ароматичному дифузорі, нанесення безпосередньо на шкіру та споживання у їжу.

Яка користь

Відомо, що масла мають дивовижний аромат. Крім того, вони володіють розслаблюючими, поживними, лікувальними та антибактеріальними властивостями. Та різні масла працюють по-різному. Наприклад, олія лемонграсу допомагає впоратися з почуттям занепокоєння; олія імбиру бореться з нудотою, а масло розмарину зменшує біль після тренування.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", медики назвали продукти, що мають бути в меню у гіпертоніка.