Росія зосереджує в Криму війська, щоб використовувати їх як фактор стримування.

У цьому впевнений військовий експерт Олексій Арестович.

"Вони стримують« агресивний блок НАТО ", а також Україна, тому що в Очакові будується військово-морська база. І будує її батальйон морської піхоти США, інженерно-будівельний", - зазначив експерт. За його словами, головна мета Кремля - ​​створення загрози.

Також Арестович додав, що у війни є дві сторони: гаряча і негаряча. При цьому негарячій війна буває деколи набагато небезпечніша, ніж гаряча.

"Негаряча фаза війни часом буває набагато небезпечніша і драматичніше. А в силу того, що вона непомітна, що люди і окремі політики не розуміють цього, потім ми опиняємося до гарячої фази неготовими", - сказав експерт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Він упевнений, що негарячій фаза війни розгорнулася по всіх фронтах "холодної війни".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що остаточно сваритися з Росією не можна, але потепління відносин ЄС і РФ можливо лише після виконання Мінських домовленостей.