Не всі виступили проти знищення "ікон Євромайдану", є і такі, хто виступив за вандалізм. Причому прихильником знищення графіті став депутат.

У Facebook депутат Київоблради В'ячеслав Соболєв написав, що активісти, які висловилися проти знищення графіті, схожі на фашистів. І згадав про приватну власність.

"Вони кажуть, стерли пам'ять Майдану. А навіщо нам взагалі потрібна ця пам'ять? Цю пам'ять Майдану потрібно якомога швидше забути, як страшний сон. Забути і рухатися далі. Площа відкинув нашу країну в розвитку на роки назад. Площа почав громадянську війну. Цей список можна продовжувати ще дуже і дуже довго. Потрібно просто в цьому зізнатися", - написав депутат.

Ще депутат написав про інвестиційний клімат і про те, що знає, що зараз відчуває власник магазину.

"Моя дружина також володіє меблевої галереєю Gallery Platinum, тому я прекрасно уявляю, що в даний момент відчувають власники Emporium. Я особисто проконтролюю, щоб власники даної студії отримали всю необхідну юридичну підтримку", - написав Соболєв, який пообіцяв перемогти фашизм.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Такий пост депутата викликав обурення в мережі. Хтось пообіцяв навідатися в магазин дружини депутата, на що обранець відповів безстороннім постом.

В цілому, на просторах інтернету депутата, судячи з коментарів, ніхто не зрозумів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандал зі стертим графіті в пам'ять героям Небесної Сотні отримав продовження. Винуватцю, як виявилося, загрожує не тільки хвиля народного гніву, а й кримінальна відповідальність.