У анексованому Криму співробітникам колишнього українського "Беркута" дали грамоти.

Як пише "Крим. Реалії", урочисті церемонії приурочені до 24-річчя заснування севастопольського підрозділу "Беркут".

Після окупації Криму бійці з українського ОМОНу перейшли в російські силові структури. Зараз колишні українські силовики входять до складу Росгвардіі. Як пишуть місцеві ЗМІ, вони забезпечують порядок в місті і борються з терористичними погрозами.

"Урочисте шикування почалося з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих в російському Дагестані співробітників", - вказується в повідомленні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що генеральна прокуратура України вже ідентифікувала виконавців в рамках справ розстрілу активістів Майдану. За словами керівника департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергія Горбатюка, мова йде саме про утиск студентів під час протестів і вбивстві багатьох з них. Розслідуються злочини за період з 30 листопада по лютий 2014 року.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще