Протягом 3 вересня бойовики обстрілювали українські позиції, незважаючи на перемир'я.

Як повідомляє прес-служба АТО в Facebook, крім стрілецької зброї ворог використовував тричі міномет калібру 120 мм. Біля Гнутового і Талаківки бойовики випустили близько 20 мін калібру 120 мм. Позиції неподалік Водяного і Павлополя, що на Маріупольському напрямку, бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку найбільше обстрілів було в районі Зайцевому. Тут бойовики 7 разів обстрілювали українські позиції зі 120-міліметрового міномета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обстрілювали терористи і шахту Бутівка.

Все обстріли були хаотичними, загроз для військових і населення не представляли. З цієї причини сили АТО вогонь у відповідь не відкривали.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що воїн АТО Сергій Альмужний розповів на сторінці в Facebook про український генерал-майора, який шокував заявою про втечу батальйону "Донбасу" з Іловайська.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще