На Синайському півострові в Єгипті урядові війська застрелили одного з ватажків місцевого підрозділу "Ісламської держави".

Представники єгипетської армії розповіли, що вбитим був Селім Сулейман Аль-Харам, глава терористичного осередку "Синайська провінція", повідомила Українська служба ВВС.

За словами єгипетських правоохоронців, під час оточення будинку Аль-харама, він відмовився здаватися і відкрив по військовим вогонь.

Читайте також: Дві тисячі росіян приєднались до "Ісламської держави"

Нагадаємо, останнім часом єгипетська армія посилила контроль над ісламістами на Синаї, які прагнуть відокремитися і створити свою державу на підставі законів шаріату.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За останні два роки терористи вбили кілька сотень місцевих військових і поліцейських.

Також нагадаємо, на початку липня поточного року в ході самого масштабного за весь час штурму терористами КПП єгипетських силовиків на Синайський півострові вбили близько 70 осіб, серед яких військові, бойовики та мирні жителі.