Інтим із "потрібними" або впливовими людьми допомагає красивим дівчатам у просуванні кар’єрними сходами у царині моди.

Про це виданню MailOnline розповіла 20-річна австрійська модель Джаз Еггер, яка зараз працює в Лондоні.

Вона стверджує, що її колеги отримують мільйони за секс із клієнтами, і їй неодноразово надходили подібні пропозиції.

Джаз розповіла, що вперше з таким вона зіткнулася після вечірки в нічному клубі британської столиці. Її запросили провести ніч на яхті з дуже багатими та впливовими людьми. Модель відмовилася, зрозумівши, чим все це обернеться.

Уже через тиждень її попросили сходити на обід зі знаменитим актором, а один з агентів безпосередньо запропонував Джаз дві тисячі фунтів за двогодинну приватну зустріч з молодим заможним іранцем.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Місс Еггер запевняє, що категорично відмовляється від подібних пропозицій, бо вважає себе моделлю, а не працівницею служби ескорту. Проте, каже дівчина, не всі її колеги утримуються від спокуси легких грошей. ЗВона переконує, що деякі топ-моделі отримують до двох мільйонів доларів за одну ніч з клієнтами. У продажу тіла їм допомагають модельні агентства, які також у цьому бізнесі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у мережі показали, на що готова молодь заради звання топ-моделі країни.